Wat kan ik voor je doen?

Reflectie The Edge Zuidas Amsterdam, ontworpen door PLP Architecture

Foto’s van patroon of structuur

Ben jij op zoek naar speciale foto’s voor een brochure of presentatie? Is je website toe aan een update? Zoek je iets bijzonders voor aan de muur? Mijn foto’s laten jouw onderwerp van een heel andere kant zien: ze tonen het patroon in jouw object.

Als ik met mijn camera rondloop ontdek ik structuren, inderdaad: ook in jouw gebouw of object. Wil je een aparte foto van jouw woonhuis, kantoor, bedrijfshal of misschien wel een theater? Laat mij de patronen vinden en vervolgens professioneel vastleggen. Natuurlijk kun je ook voor foto’s van andere objecten bij mij terecht, denk eens aan dingen van vroeger. Of bekijk mijn natuurfoto’s.

Ik speel met het standpunt, of vergroot details van een gebouw. Ik zoek altijd naar de lijnen, patronen en structuren. Ik vind het een uitdaging om zo te fotograferen dat er een soort van vervreemding ontstaat, een gevoel van: ‘Wat zie ik nu eigenlijk?’ En als je dan nog eens kijkt is dat ineens duidelijk.

Kies en laat jouw object van een bijzondere kant zien:

Teksten

Heb je niet alleen beeldmateriaal nodig, maar is je tekst ook aan een opfrisbeurt toe? Graag verwijs ik je naar Hansje Langedijk. Zij kan heldere teksten schrijven en ervoor zorgen dat  je website geoptimaliseerd is om je vindbaarheid te vergroten.

 

Foto van Hansje Langedijk - Anders Verwoord - teksten en redactie
Pagina delen? Graag!