Christien Gutter | Fotograaf van abstract, architectuur en ander werk!

Architectuurfotografie in opdracht

Anders Verbeeld - villa Andijk - aanzicht villa met zwemvijver

Foto’s zeggen meer

Ben jij op zoek naar speciale foto’s voor een brochure of presentatie? Is je website toe aan een update? Zoek je iets bijzonders voor aan de muur? Mijn foto’s laten jouw onderwerp van een heel andere kant zien. Ik kijk niet alleen met een informatief, maar ook met een kunstzinnig oog.

Als ik met mijn camera rondloop ontdek ik lijnen en patronen, inderdaad: ook in jouw gebouw of object. Wil je een aparte foto van jouw woonhuis, kantoor, bedrijfshal of misschien wel een theater? Laat mij jouw ontwerp professioneel vastleggen. Geef jouw ontwerp een podium!

Ik speel met het standpunt, of vergroot details van een gebouw. Ik zoek altijd naar de lijnen, patronen en structuren. Ik vind het een uitdaging om zo te fotograferen dat er een soort van vervreemding ontstaat, een gevoel van: ‘Wat zie ik nu eigenlijk?’ En als je dan nog eens kijkt is dat ineens duidelijk.

Heldere teksten nodig?

Heb je niet alleen beeldmateriaal nodig, maar is je tekst ook aan een opfrisbeurt toe? Graag verwijs ik je naar Hansje Langedijk. Zij kan heldere teksten schrijven en ervoor zorgen dat  je website geoptimaliseerd is om je vindbaarheid te vergroten.

Foto van Hansje Langedijk - Anders Verwoord - teksten en redactie
Delen? Graag!